Eero Aaltonen lopettaa uransa

KORIPALLO Bisons Loimaan pelaaja Eero Aaltonen lopettaa koripallouransa. Aaltonen on Loimaan Korikonkareiden kasvatti.
Aaltonen aikoo lopettaa uransa ensi sunnuntaina pelattavaan Bisonsin kauden päätösotteluun. Bisons kohtaa VTB-liigan ottelussa Krasny Oktyabrin.
Aaltonen oli nostamassa Loimaan Korikonkareita Korisliigaan kaudella 2010–2011. Bisonsiksi nimensä vaihtaneessa loimaalaisjoukkueessa Aaltonen voitti kaksi Suomen mestaruutta vuosina 2012 ja 2013.
Pelattuaan kauden 2013–2014 Namika Lappeenrannassa Aaltonen palasi Bisonsiin, jossa hän on pelannut viimeisimmät kaksi kautta sekä Korisliiga- että VTB-pelejä. Tällä kaudella hän on pelannut myös Forssan Koripoikien divarijoukkueessa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot
Oops, something went wrong.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla