Parkin risteyksen korjaustyöt alkoivat

Liikennevalojen tulo Parkin risteykseen siirtää kevytväylää lähemmäksi Lännentietä. Tiellä liikkujilta edellytetään nyt entistäkin parempaa tarkkaavaisuutta. Kuva: Kiti Salonen

Liikennevalojen tulo Parkin risteykseen siirtää kevytväylää lähemmäksi Lännentietä. Tiellä liikkujilta edellytetään nyt entistäkin parempaa tarkkaavaisuutta. Kuva: Kiti Salonen

LOIMAA Parkin risteyksessä aloitettiin tiistaina maan- ja katurakennustyöt. Puustoa poistetaan ja maata kaivetaan, jotta Myllykyläntien ylittävä kevyen liikenteen väylä ja suojatie saadaan siirrettyä lähemmäs Lännentien risteystä.
– Kevyen liikenteen väylää siirretään kymmenisen metriä, jotta ylitys saadaan kulkemaan valo-ohjauksen ja liikenteenjakajan kautta, johtava rakennustarkastaja Harri Salminen kertoo.
Samalla Myllykyläntien risteyksen linjausta levennetään hieman, jotta ammattiopiston suunnalta tuleva raskas liikenne pääsee kääntymään helpommin Hirvikoskelle päin. Kaistajärjestelyt saadaan sovitettua nykyisiin ajoratoihin ilman muutostöitä.
Liikennevalot on tarkoitus saada toimimaan lokakuun alussa.
Liikennevalojen kustannusarvio on 130 000 euroa. Liikennevalojen rakennustyöt toteuttaa Loimaan kaupunki, mutta niiden käytöstä vastaa Varsinais-Suomen Ely-keskus.

Kiti Salonen

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry