Muuttoaika

Museopäivää vietetään Varsinais-Suomessa ensi sunnuntaina

MUSEOT Museokesä ei ole vielä ohi. Elokuun viimeisenä sunnuntaina 28.8. otetaan loput irti kesästä.
Varsinais-Suomessa perinteeksi muodostunut Museopäivä on yhteinen tapahtuma, jossa maakunnan paikallismuseot avaavat ovensa ja tarjoavat yleisölle ohjelmaa. Jos joku näyttely tai museo jäi näkemättä, nyt voi olla vuoden viimeinen tilaisuus.

Museopäivään on ilmoittautunut yli 30 kohdetta kaikilta seutukunnilta. Kaikissa ilmoittautuneissa kohteissa on ilmainen sisäänpääsy, joten päivän aikana kannattaa tehdä seutukunnan museokierros ja suunnitella hyvä reitti etukäteen.

Loimaalla Museopäivään 28.8. osallistuvat:
Kurkijokimuseo, Kuukankuja 1,  Loimaa. Avoinna klo 12–16. Vapaa pääsy. Näyttely: K – niin kuin Kansakoulu, koulunkäyntiä Kurkijoella.
Loimaan kotiseutumuseo, Kanta-Loimaantie 13, Loimaa. Avoinna klo 11–16. Vapaa pääsy. Näyttelyt: Nahka Loimaan elinkeinona ja Vanhaa Mellilää kuvina.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.