Loimaa 1.7.-31.8.

Museopäivää vietetään Varsinais-Suomessa ensi sunnuntaina

MUSEOT Museokesä ei ole vielä ohi. Elokuun viimeisenä sunnuntaina 28.8. otetaan loput irti kesästä.
Varsinais-Suomessa perinteeksi muodostunut Museopäivä on yhteinen tapahtuma, jossa maakunnan paikallismuseot avaavat ovensa ja tarjoavat yleisölle ohjelmaa. Jos joku näyttely tai museo jäi näkemättä, nyt voi olla vuoden viimeinen tilaisuus.

Museopäivään on ilmoittautunut yli 30 kohdetta kaikilta seutukunnilta. Kaikissa ilmoittautuneissa kohteissa on ilmainen sisäänpääsy, joten päivän aikana kannattaa tehdä seutukunnan museokierros ja suunnitella hyvä reitti etukäteen.

Loimaalla Museopäivään 28.8. osallistuvat:
Kurkijokimuseo, Kuukankuja 1,  Loimaa. Avoinna klo 12–16. Vapaa pääsy. Näyttely: K – niin kuin Kansakoulu, koulunkäyntiä Kurkijoella.
Loimaan kotiseutumuseo, Kanta-Loimaantie 13, Loimaa. Avoinna klo 11–16. Vapaa pääsy. Näyttelyt: Nahka Loimaan elinkeinona ja Vanhaa Mellilää kuvina.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla