Muuttoaika

Martti Mölsä vaihtoi eduskuntaryhmää

Vuonna 1952 syntynyt kansanedustaja Martti Mölsä ei ota kantaa siihen, pyrkiikö hän jatkokaudelle seuraavissa eduskuntavaaleissa.
– Ne ratkaisut tehdään lähempänä vaaleja. Kuva: PS kuvapankki

PUNKALAIDUN Martti Mölsä on mukana niiden perussuomalaisten kansanedustajien joukossa, jotka irtaantuivat tällä viikolla perussuomalaisten eduskuntaryhmästä ja muodostivat Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän.
Hän perustelee eduskuntaryhmän vaihtoa sillä, että perussuomalaiset on mennyt aikoinaan hallitukseen ja he haluavat viedä hallitusohjelman asiat loppuun saakka.
– Kansa halusi meidän menevän hallitukseen 2015 eduskuntavaaleissa. Oppositiosta ei pysty vaikuttamaan.
Mölsä puhuu myös eräänlaisesta perussuomalaisissa tapahtuneesta puoluekaappauksesta, jota olisi valmisteltu syksystä saakka.
– Perussuomalaiset ei ole enää se puolue, johon liityin.
Hän korostaa toisaalta, ettei ole eronnut puolueesta.
– Tämä on toinen eduskuntaryhmä, joka turvaa hallitusyhteistyön jatkumisen.
Punkalaitumelainen Mölsä on toisen kauden kansanedustaja. Hän on pitkän linjan perussuomalainen, sillä hän liittyi puolueeseen heti sen perustamisen yhteydessä vuonna 1995.
Sitä ennen hän vaikutti Suomen Maaseudun Puolueessa eli SMP:ssä ja sen kunnanvaltuutettuna.
Mölsä on istunut Punkalaitumen kunnanvaltuustossa yhtämittaisesti reilut 30 vuotta, vuodesta 1985 saakka.
Hän ei pysty vielä varmuudella sanomaan sitä, millainen vaikutus eduskuntaryhmän vaihtumisella on hänen työskentelyynsä Punkalaitumen kunnanvaltuustossa ja perussuomalaisten valtuustoryhmässä.
– Koitamme pitää ryhmän yhtenäisenä Punkalaitumella.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –