Martti Mölsä vaihtoi eduskuntaryhmää

Vuonna 1952 syntynyt kansanedustaja Martti Mölsä ei ota kantaa siihen, pyrkiikö hän jatkokaudelle seuraavissa eduskuntavaaleissa.
– Ne ratkaisut tehdään lähempänä vaaleja. Kuva: PS kuvapankki

PUNKALAIDUN Martti Mölsä on mukana niiden perussuomalaisten kansanedustajien joukossa, jotka irtaantuivat tällä viikolla perussuomalaisten eduskuntaryhmästä ja muodostivat Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän.
Hän perustelee eduskuntaryhmän vaihtoa sillä, että perussuomalaiset on mennyt aikoinaan hallitukseen ja he haluavat viedä hallitusohjelman asiat loppuun saakka.
– Kansa halusi meidän menevän hallitukseen 2015 eduskuntavaaleissa. Oppositiosta ei pysty vaikuttamaan.
Mölsä puhuu myös eräänlaisesta perussuomalaisissa tapahtuneesta puoluekaappauksesta, jota olisi valmisteltu syksystä saakka.
– Perussuomalaiset ei ole enää se puolue, johon liityin.
Hän korostaa toisaalta, ettei ole eronnut puolueesta.
– Tämä on toinen eduskuntaryhmä, joka turvaa hallitusyhteistyön jatkumisen.
Punkalaitumelainen Mölsä on toisen kauden kansanedustaja. Hän on pitkän linjan perussuomalainen, sillä hän liittyi puolueeseen heti sen perustamisen yhteydessä vuonna 1995.
Sitä ennen hän vaikutti Suomen Maaseudun Puolueessa eli SMP:ssä ja sen kunnanvaltuutettuna.
Mölsä on istunut Punkalaitumen kunnanvaltuustossa yhtämittaisesti reilut 30 vuotta, vuodesta 1985 saakka.
Hän ei pysty vielä varmuudella sanomaan sitä, millainen vaikutus eduskuntaryhmän vaihtumisella on hänen työskentelyynsä Punkalaitumen kunnanvaltuustossa ja perussuomalaisten valtuustoryhmässä.
– Koitamme pitää ryhmän yhtenäisenä Punkalaitumella.

Lari Kiviranta

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla