Mittaustyöt katkaisevat Köyliönkyläntien liikenteen

LOIMAA Varsinais-Suomen Ely-keskus teettää Köyliönkyläntiellä (maantie 12 610) Loimaalla sijaitsevan Köyliön sillan tarkemittaustyöt 8.3. Mittaustyötä varten liikenne katkaistaan siltapaikalla tunniksi kerrallaan, yhteensä kahden tunnin ajaksi, kello 10–12. Mittaustöiden ajaksi siltapaikan voi kiertää Köyliönkyläntien (maantie 12 610), Vanhan Alastarontien (maantie 12 608), Vakkatien (seututie 213), Loimijoentien (maantie 2 101), Kanteenmaantien (seututie 231) ja Koskenkyläntien (maantie 12 610) kautta. Kiertoteitä ei viitoiteta maastoon erikseen näin lyhyen liikennekatkon vuoksi. Kevyelle liikenteelle järjestetään kulku sillan yli mittaustöiden ajaksi.
Ely-keskus pahoittelee mittaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille. Mittaustyöt tehdään Köyliön sillan kansirakenteen uusimisen suunnittelutyötä varten.
Urakoitsijana hankkeessa toimii Destia Oy.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla