Kirkkoneuvoston esitys: Mellilän seurakuntatalo kaupaksi 30 000 eurolla

Mellilän seurakuntatalo on rakennettu 1970-luvun lopulla, ja siinä on reilut 400 neliötä. Kuva: Lari Kiviranta

Loimaa/Mellilä
Lari Kiviranta
Loimaan seurakunnan kirkkoneuvosto esittää, että Mellilän seurakuntatalo myydään Loimaan evankelisen kansanopiston säätiölle.
Mellilän seurakuntatalo oli välittäjällä myynnissä tarjousten perusteella. Näyttöjä oli viisi, mutta määräaikaan mennessä ei tullut yhtään ostotarjouksia.
Loimaan evankelisen kansanopiston säätiö oli tehnyt seurakuntatalosta aiemmin talvella 30 000 euron tarjouksen, ja tällä hinnalla kiinteistöä esitetään nyt myytäväksi säätiölle.
– Kiinnostusta seurakuntataloon oli ja yhteydenottoja tuli, mutta kiinteistön käyttökustannuksia pidettiin liian kovina, kirkkoherra Riku Laukkanen summaa tarjouskierrosta.
Kansanopiston rehtori Tuomas Lankinen perustelee säätiön ostotarjousta sillä, että se hyödyntäisi seurakuntataloa Mustajärven leirikeskuksen tarpeisiin.
Hänen mielestään Mellilän seurakuntatalo tukisi leirikeskusta, jonka toimintaa voitaisiin laajentaa ja järjestää isompia tapahtumia.
Seurakuntatalon myynti etenee vielä kirkkovaltuuston päätettäväksi ja kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Valtuuston kokous on toukokuun jälkipuoliskolla.

 

Lue lisää 12.4.2018 lehdestä

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry