Cityfest aloitti festarikauden ryminällä

LOIMAA – Vaikuttaa sen verran hyviltä karkeloilta, että tapahtuman voisi järjestää ensi vuonna uudestaankin, ensimmäisille Cityfest-kaupunkifestareille osallistuneet loimaalaiset Mika Moilanen, Olli Ojala ja Niko Moilanen tuumasivat.

Illan hämärtyessä lavalle nousivat muun muassa Nelli Matula, Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin ja Elastinen.

Loimaalaiset Jenni Uuppo, Veronika Koskinen, Iidamaria Vainiotalo ja Janita Mäkelä olivat nauttineet festarien aurinkoisesta fiiliksestä ja menevästä musiikista heti ensimmäisenä esiintyneen Nelli Matulan keikasta asti.

– Nellin keikka oli tosi energinen. Hän sai hyvin lämmiteltyä aluksi vähän kankean yleisön.

Myös loimaalaiset Mimmi Laine ja Iidaemelié Visti aikoivat nauttia lämpimästä kesäillasta täysillä.

– Tulossa on mahtava ehtoo. On ihan oikeasti tosi hienoa, että Seurahuone päätti järjestää tällaisen tapahtuman. Saadaan luotua vähän yhteisöllisyyttä.

 

Roope Salminen & Koirat teki Loimaalla kesän ensimmäisen festarikeikkansa. Sen kunniaksi kuultiin myös yhtyeen vanha Biisonit-sinkku. Kuva: Karoliina Markula.

Lue lisää 12.6.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla