Cityfest aloitti festarikauden ryminällä

LOIMAA – Vaikuttaa sen verran hyviltä karkeloilta, että tapahtuman voisi järjestää ensi vuonna uudestaankin, ensimmäisille Cityfest-kaupunkifestareille osallistuneet loimaalaiset Mika Moilanen, Olli Ojala ja Niko Moilanen tuumasivat.

Illan hämärtyessä lavalle nousivat muun muassa Nelli Matula, Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin ja Elastinen.

Loimaalaiset Jenni Uuppo, Veronika Koskinen, Iidamaria Vainiotalo ja Janita Mäkelä olivat nauttineet festarien aurinkoisesta fiiliksestä ja menevästä musiikista heti ensimmäisenä esiintyneen Nelli Matulan keikasta asti.

– Nellin keikka oli tosi energinen. Hän sai hyvin lämmiteltyä aluksi vähän kankean yleisön.

Myös loimaalaiset Mimmi Laine ja Iidaemelié Visti aikoivat nauttia lämpimästä kesäillasta täysillä.

– Tulossa on mahtava ehtoo. On ihan oikeasti tosi hienoa, että Seurahuone päätti järjestää tällaisen tapahtuman. Saadaan luotua vähän yhteisöllisyyttä.

 

Roope Salminen & Koirat teki Loimaalla kesän ensimmäisen festarikeikkansa. Sen kunniaksi kuultiin myös yhtyeen vanha Biisonit-sinkku. Kuva: Karoliina Markula.

Lue lisää 12.6.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla