Hanhijoen mummojen eväät juhannukseen – videon näyttämisessä tekninen ongelma

Hanhijoen mummoilla on vientiä. Heitä kysytään monenlaisiin tapahtumiin antamaan ohjeitaan monenmoisista asioista. Nyt he paljastavat Loimaan Lehden lukijoille, miten juhannuksena toimitaan.

Kaiken avain on tyyny. Sen alle laitetaan tarveaineista riippuen kukkia, kalsareita tai puhelin ja sitten ryhdytään odottelemaan, kuka uneen ilmestyy – se kun on se tuleva puoliso.

Hyvää juhannusta, toivottavat Hanhijoen mummot.

 

Mummot varoittavat kuitenkin, että ei ole ihan sama, mitä kukkia tyynyn alle laittaa. Palavarakkaus esimerkiksi lupaa parempaa kuin patjarikko.

Mummoilla on tietenkin ollut aina niin vientiä, että heille on tarpeen ennemminkin olleet nokkoset, joilla on voinut innokkaimpia ihailijoita häätää.

– Lupasimme jutussa, että lehden sivuilla olisi nähtävissä mummoräppi, mutta meillä on teknisiä ongelmia videoiden lataamisessa, joita yritämme selvittää, Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo sanoo ja pahoittelee luvatun videon puuttumista sivuilta.

 

Lue lisää 21.6.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla