Mikko Mäestä lentopallojoukkue Hurrikaanin uusi puheenjohtaja

Lentopallo
Valtteri Arra
Kolme kautta Hurrikaani-Loimaan puheenjohtajana toiminut Kari Mylen astui vuodenvaihteessa syrjään ja tilalle valittiin hallituksen jäsen Mikko Mäki.
Vaihtoon ei liity minkäänlaista dramatiikkaa vaan puheenjohtajan vaihtoa suunniteltiin jo syksyllä.
– Viime elokuun vuosikokouksessa sovittiin, että Mikko jatkaa minun tilallani. Jään hallitukseen, mutta Mikko ottaa vetovastuun, Mylen kommentoi.
Hän on erittäin tyytyväinen siihen, että Hurrikaanissa pystytään vaihtamaan puheenjohtajaa tasaisin väliajoin. Ennen Myleniä Hurrikaanin nuijaa heilutti reilun kolmen vuoden ajan Rauno Mäkelä.

UUSI puheenjohtaja Mikko Mäki on loimaalaisille tuttu mies. 39-vuotias insinööri on saanut ”tulikasteensa” lentopallon pariin jo juniorina.
– Nuorena pelasin lentopalloa ja sitä kautta laji ja seura, ensin Jankko ja myöhemmin Hurrikaani, ovat tulleet tutuiksi. Myös Rantasen Liisasta ja Pentistä on hienot muistot, viittaa Mäki todelliseen lentopallopariskuntaan.
Valloxilla tuotantopäällikkönä toimiva uusi puheenjohtaja tuli seuratoimintaan mukaan Mäkelän houkuttelemana. Mäki on luultavasti yksi Mestaruusliigaseurojen nuorimpia puheenjohtajia, mutta vastuu ei häntä pelota.

 

Lue lisää 10.1.2019 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla