Bisons tasoitti välierät

0

KORIPALLO Nilan Bisons–Kataja Basket 62–77 (32–41), Kataja Basket–Nilan Bisons 64–78 (39–39).
Nilan Bisons onnistui ryöstämään vierasvoiton Joensuusta sunnuntai-iltana. Voitolla Biisonit tasoitti välieräsarjan ja hankki takaisin perjantaina Loimaalla menettämänsä kotiedun.

Antto Nikkarinen ei tarvinnut pallonhallintaan paikoitellen kuin kaksi sormea. Kuva: Sakari Salo.
Antto Nikkarinen ei tarvinnut pallonhallintaan paikoitellen kuin kaksi sormea. Kuva: Sakari Salo.

Toinen kohtaaminen eteni tasaisesti viimeiseen neljännekseen asti. Kumpikin joukkue oli käväissyt vuorollaan suurehkossakin johdossa, mutta viimeiseen erään mentäessä eroa oli vain kaksi pistettä Biisonien hyväksi. Bisons pystyi ilmiömäisen puolustuspelinsä ansiosta pitämään Katajan lähes puoli erää koreitta.
Välierät jatkuvat jo tiistaina Loimaan liikuntahallissa. Jos Bisons jatkaa samanlaisella puolustusintensiteetillä ja heittopelillä kuin Joensuussa, on kotivoitolle hyvät mahdollisuudet. Selvää on, että Katajan tarkkakätisille pelaajille ei saa jättää yhtään ylimääräistä tilaa.

Jesse Kojo

 

Lue lisää 6.5.2014 lehdestä