Kotti, Mäkäläinen, Nikkarinen ja Nuutinen jatkavat

0

KORIPALLO Bisonsissa päättyneellä kaudella pelanneet Tuukka Kotti, Ville Mäkäläinen, Antto Nikkarinen ja Matti Nuutinen jatkavat loimaalaisjoukkueessa ensi kaudella. Uutena pelaajana Bisonsiin siirtyy Erkka Lahti, joka pelasi viimeksi A-poikien SM-sarjaa Ura Basketissa Kaarinassa.

Bisons käy Martin Zenon kanssa keskusteluja, jotta tämä palaisi pelaamaan Loimaalle. Kuva: LL arkisto / Tiina Naula.
Bisons käy Martin Zenon kanssa keskusteluja, jotta tämä palaisi pelaamaan Loimaalle. Kuva: LL arkisto / Tiina Naula.

Bisonsin managerin Ari Hannulan mukaan ovet pidetään avoinna myös Bisonsista Turkkiin siirtyneelle Mikko Koivistolle siltä varalta, jos tämä ei saa ulkomailta riittävän hyvää tarjousta. Neuvotteluja käydään myös erään muun kotimaisen maajoukkuetason pelaajan kanssa. Tavoitteena on saada myös Loimaan oma poika Eero Aaltonen takaisin joukkueeseen, ja keskusteluja käydään myös muun muassa Bisonsissa pelanneiden Carl Lindbomin ja Ilpo Pehkosen kanssa.
Bisonsilla on päättyneeltä kaudelta tuttujen yhdysvaltalaispelaajien Aubrey Colemanin ja Frank Robinsonin kanssa ensi kaudeksi aiesopimukset, joissa on kuitenkin puolin ja toisin vapauttavia pykäliä, joten jenkkipelaajien tilanne lyödään lukkoon vasta kesällä. Keskusteluja käydään myös Bisonsissa kausina 2011–2012 ja 2012–2013 SM-kultaa voittamassa olleen Martin Zenon kanssa.
Hannulan mukaan on 90-prosenttisen varmaa, että Bisons pelaa myös ensi kaudella jotakin kansainvälistä sarjaa. Vaihtoehtoina ovat Eurocup, EuroChallenge tai VTB United League.
Tiina Naula

 

Lue lisää 24.5.2014 lehdestä