KOPIT ”Hirvikanta on liian vähissä”

0
KUVA: LL Arkisto 2017

Kiitos seurakunnalle ihan jees-messusta ja suuresta vaivannäöstä, monipuolisine isänpäivätarjoiluineen ja muine anteineen!

Kiitos kaupungille erittäin hyvin sujuneesta influenssarokotuksesta Hirvihovissa.

On täysin tekosyy väittää, että hirvijahti pitää keskeyttää, koska sudet ovat uhka koirille ( LL 9.11.). On ennenkin hirviä ajettu passille mies/nais-ajoketjuilla. Miksi ei nyt? Todellinen syy on se, että hirvikanta on ampumalla tapettu liian vähiin. Susihysteriaa levitetään, koska halutaan päästä tappamaan vielä niitäkin.

TM

Kun puhuin Urpilaisesta, en tietenkään tarkoittanut, että hän yksin olisi päätöstä Kreikan saamasta miljardista tehnyt. Mutta oli muistaakseni silloin valtiovarainministerinä ja kovasti asiaa puolusteli. Kuten myös Katainen. Nämä kaksi puoluetta ovatkin vihreiden lisäksi innokkaimmat rahan jakajat Etelä-Euroopan suurille maille. Aina. Eivät perussuomalaiset, ja nyt en puhu Soinin petturiporukasta. Enkä luule, että perussuomalaisesta tulee seuraava presidentti. Vaikka Riikka Purrassa onkin oikeata valtionhoitajan otetta. Myöhemmin ehkä. Fiksu tyyppi, ajattelee vain suomalaisten parasta. Mutta kuten on nähty, vaikka perussuomalaiset saisivat toiseksi eniten ääniä ja häviäisi vaivaisella 0,2 prosenttiyksiköllä ykkössijan, tässä ihanassa ja ”demokraattisessa” Suomessa ei heitä valita hallitukseen! Tulee ihan mieleen entinen Neuvostoliitto, jossa vain yksi mielipide oli ”oikea” ja hyväksyttävä!

Matti Ojala

Hienoa kun lapsille järjestetään Trombiland-Lasten touhumaa Hirvihovissa! Ja kaksi kertaa joulukuussa. Mahtavaa, tulemme koko perheen voimin.

Perheenisä