KOPIT ”Turha on itkeä”

0

Sanotaan et hammaslääkäriin ei saa mennä jos on yskää tai nuhaa. Mut kuin hoitaja voi olla töissä ja yskiä koko ajan.

Ois järkevää että Ilolakodit säilytetään Alastarolla ja alastarolaiset vanhukset sais olla siellä ja että tänne kaupunkiin rakennetaan jonnekin sopivaan paikkaan vanhainkoti, johon sijoitetaan vanhuksia jotka eivät tule toimeen enää kotona. Monellakin vanhuksella käy kotona hoitajat, mutta siitä huolimatta eivät tuu toimeen yksin ja ehkä jo pelkäävät asua kotona yksin. Tälläisille vanhuksille tulee löytyä hoitopaikka, jossa on yötä päivää apu lähellä, että kokevat olonsa turvalliseksi. Ja tällaisia vanhuksia taitaa olla tällä hetkellä aika paljon yksin kotona.

Pidetään vanhuksistamme huolta

Arvoisat äänioikeutetut. Olisi kannattavaa äänestää aluevaaleissa, sillä mitä enemmän siellä on loimaalaisvaltuutettuja, sitä paremmin täällä on asiat. Turha sen jälkeen on itkeä, jos asiat menee retuperälle, jos ei käyttänyt äänioikeuttaan. Sinun äänesi on tärkeä.

Peruskansalainen

Elämä voi joskus yllättää, niin kävi minullekin. Kysyin neuvoa ja sain jopa niin paljon, että nyt on pistorasia seinässä kiinni. Auttajalle iso kiitos!

Anneli

Kävin paikallisessa liikkeessä lauantaina. Nuori naismyyjä köhi ilman maskia. En käy enää kaupoissa.