Meistä välitetään ja se on hieno asia

0
Mielipiteet Loimaan Lehteen toimitus@loimaanlehti.fi

Korisliigaan paluu oli uskomattoman hieno saavutus. Kausi oli koronan riepottelema ja siitä syystä varsin poikkeuksellinen. Hehkutimme liigaan nousua ja samaan aikaan elettiin epävarmuudessa. Otteluita siirrettiin sairastumisien vuoksi. Välillä ei pelattu ollenkaan moneen viikkoon. Tämän lisäksi tappioita tuli enemmän kuin voittoja, joka teki kaudesta entistä raskaamman.

Jo kesällä tiesimme, että vaikeuksia varmasti kauden mittaan tulee, mutta ihan kaikkeen emme olleet varautuneet. Urheilussa on aina voittajia ja häviäjiä. Tällä kertaa me olimme häviäjiä. Urheilu ja varsinkin tappiot herättävät tunteita ja se osoittaa, että meistä välitetään ja se on hieno asia.

Syyllisten etsiminen tai hätäisten päätöksien tekeminen tunnekuohuissa ei ole kuitenkaan oikea keino lähteä purkamaan tätä tilannetta. Meidän on pystyttävä tarkastelemaan faktoja kylmäpäisesti ja ymmärrettävä seuran toiminnan resurssit ja realiteetit. Ainainen vanhoihin aikoihin palaaminen ei myöskään vie meitä eteenpäin.

Taloudelliset resurssit asettavat raamit tekemiselle. Yhteistyökumppaneidemme tuella toivottavasti mahdollistamme koko organisaation kehittämisen ja vahvistamisen myös tulevalla kaudella, sarjatasosta riippumatta.

Tähtipelaajat maksavat enemmän, kehittyvien valmennus tähdiksi maksaa, pelkästään talkoovoimin ei urheiluseuraa enää tällä tasolla pyöritetä. Biisonit haluavatkin olla se paikka, jossa tähtiä syntyy, mutta myös se paikka, jossa tähdet loistavat ja jatkavat kausi toisen perään. Bisons myös brändinä herättää edelleen mielenkiintoa niin parketilla kuin parketin ulkopuolella.

Otamme opiksemme virheistä ja astumme uuteen kauteen astetta viisaampina. Olemme todella kiitollisia saamastamme tuesta ja kannustuksesta. Myös kritiikistä. Tästä on hyvä lähteä kohti uutta kautta vahvempina kuin koskaan.
We are the Bisons!

Bisons taustatiimi
Vesa Pakkanen
Marko Toivola
Timo Seppänen
Heikki Perho
Elina Temonen