KOPIT ”Taas meni aamuyön puolelle”

0
Arkistokuva: TS/Marttiina Sairanen

Kyllä teillä on raskas työtaakka ja silti jaksatte hymyillä ja olla kilttejä te Loimaan aluesairaalan sairaanhoitajat!

Suuri kiitos taas kerran

Kiitos StudioFlow&Go! Ihana kevätnäytös! Oli mahtavaa seurata niin pienten kuin isompienkin taidonnäytteitä. Esityksen aikana oli myös ihana huomata, kuinka hyvin teillä otetaan kaikki lapset ja nuoret huomioon ja välitetään aidosti, ammattitaidolla.

yks mummu

Takakonttikirppis oli hyvin järjestetty, paikalla oli myös hyvin toimiva ensiapupiste. Kiitos päivystäjälle ja tapahtuman järjestäjille.

Tapahtumasta nauttinut

Kiitos Anu ylivertaisen upeasta kuvauksestasi neulomisen ihanuudesta! (LL 19.5.2022)

Taas meni aamuyön puolelle

Kopit Jääkiekon MM kisojen katselu jäi, kun taitokiekkokin katosi punakoneen myötä, älypeli on korvattu kaukaloväkivallalla ja tasoerot liian suuret, no makunsa itse kullakin. Onneksi samaan aikaa Ranskassa alkoivat Ranskan avoimet tenniksessä. Tennis onkin maailmalaajuinen herramies ja taitopeli jota on ilon seurata niin miesten kuin naistenkin pelejä. Pelin arvokkuuden ja hienouden mittari on se, että tatuointeja paljaissa käsivarsissa ei näy, eikä peliasuja pilata mainoksin ne kun ei pelin luonteelle sovi.

Taisto Levo