KOPIT Tuulivoimaa Loimaalle!

0
Kuvituskuva. LL Arkisto/TS

Ei ole mukavaa, että eräs uskontoryhmä kiertelee ihmisten (vanhusten) koteja, jaetaan lehtisiä ja tupataan sisälle. Mielestäni on kotirauhan rikkomista. Jokainen valitsee uskonnon itse.

 

Tiedoksi Oripään ja Loimaan terveyskeskuksen käyttäjille. Kelataksi vie Oripään asukkaita Loimaalle lääkäriin. Korkein hinta suuntaan on 25 euroa. Edestakaisin 50 €. Vuoden kelataksimaksun katto on 300 euroa. Pieniä matkoja kelataksilla voi myös tehdä, silloin hinta on matkan pituuden mukaan. Kelataksin tilausnumeron saa takseilta ainakin. Kun kelataksin maksukatto on täynnä, matka on ilmainen! Ei tarvitse olla omaa autoa. Eikö Loimaalta voi tulla päivystämään lääkäri Oripäähän?

 

Loimaalle näyttäisi tulevan hyvä viljavuosi. Älkää hyvät viljelijät jättäkö viljojanne pellolle! On ikävä katsella puimattomia peltoja. Sääkin suosii viljan puintia!

Viljapeltoja katsellut

 

Eikö Loimaallakin voisi asentaa tuulivoimaloita aurinkopaneelien lisäksi? Sähköä tarvitaan jatkuvasti lisää. Naapurikunnissa on tuulivoimaloita, jotka tuottavat sähkön lisäksi verotuloja kuntiin. Miksei näin voisi olla myös Loimaalla?

Uolevi