KOPIT

0

Kyllä sääliksi käy niitä ihmisiä, jotka joutuvat joka päivä käyttämään Loimijoen rantatietä. Erehdyin menemään sitä kautta Vakkatielle. Tie on ihan järkyttävässä kunnossa, kuoppia täynnä koko matka. Kyllä ovat vanteet ja aurauskulmat kovilla, ellei ajoissa huomaa, missä kunnossa tie on.
Kuka korvaa?

Kun kaikki paikat sattuu ja särkee, ja jos käyt kuumassa suihkussa, niin seuraavan yön saat sätkytellä jalkoja, kun on kauhee särky. Silloin voi olla fibromyalgia ja kannattaa mennä terveyskeskukseen ja pyytää lähete reumalääkärille. Kaikki ei tälläista usko ennen kuin itse kokee. Se on tavallaan pehmytkudosreuma. Meitä tälläisia on aika paljon.

Kyllästyttää vuokranantajien alituinen morkkaaminen ja kadehtiminen. Ei ole mikään kultakaivos, jos 40 000 euron asunnon (minkä senkin arvo pudonnut lähes puoleen) nettovuokratuotto yhtiövastikkeen ja vesimaksujen ja 30 prosentin verotuksen jälkeen on noin 100 e/kk. Ei todellakaan mitään pilviä hipovaa bisnestä. Usein sekin vähäinen tuotto menee vuokralaisen vaihtuessa pieneen tai joskus suurempaankin pintaremonttiin. Eikä puolisokaan ole hyvätuloinen.
Ei keskustassa asuva pyöräilijä

Kiitos Loimaan seudun työttömät ry:n järjestämästä Asunnottomien illasta. Oma asunto on ihmisoikeus.

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä