KOPIT Olipa palvelualttiutta!

0
Arkistokuva. LL/TS/ Jane Iltanen

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus (Koivunen-Sätilä) Metsämaan kirkossa ja kunnianosoitukset sankarihaudoilla, kyllä oli vaikuttavaa ja juhlallista. Kiitos!

 

Aromäen-Piltolan tr:n jäsenet, suuri kiitos menneistä vuosikymmenistä toimiessanne tr:n hyväksi, samoin saamastani huomionosoituksesta. Lämmin kiitos myös musiikin esittäjille. Ei marttailu tähän lopu, vaan liu’utaan yhdistyksen hoitavaan syliin. Kaikesta kiittäen,

Eevi

Pitäskö vanhempien hoidella hoitovapaalla alle 3- vuotiaita lapsiaan. Suosittelen!

Lastenhoitaja, eläkeläinen

 

Alastarolta voisi myös poistaa katuvaloja, esim. ala-asteen tyhjältä, palloilu-/luistelukentältä.

Sähkön säästö koskee kaikkea

 

Esimerkillistä palvelualttiutta Prisman kassalta numero 9 perjantai-iltapäivän ruuhkassa. Ostamani tuoretuote ei täysin tyydyttänyt kassaa vaan hän soitti henkilökunnan vaihtamaan tuotteen vielä parempaan!

Tulen toistekin

 

Turkki näyttää toimivan samalla tavalla kuin Venäjä. On turha anella Turkilta natojäsenyyttä – ei Turkki myönnä sitä Suomelle eikä Ruotsille. Turkki tuntuu päättävän kuka natojäsenyyden saa ja kuka ei.

 

 

Ydinvoima sai EU:ta ns. vihreän leiman, tarkoittaen puhdasta energiaa. Huomioimatta jäi se, että voimaloiden tuottama ydinjäte plutonium on ihmisen vaarallisimpiin aineisiin lukeutuva, että siksi vaarallisen likaista energiaa. Tuhansien tuulivoimaloiden rakentaminen kaikkineen tuottaa suuria ilmastosaasteita, rakentamisellaan, vesistöjen pilaamisellaan ja kaivostoimillaan. Oma lukunsa näin pakotteiden aikaan on se, että miksi EU ei pysäytä myllyjään silloin kun tuuli käy idästä, kun muukin energian tuonti on sieltä kielletty?

 

 

Kiitos K-Marketin kassalla herralle huomaavaisuudesta maanantaina 5.12.