KOPIT Onko aika maastapaon…

0
LL Arkisto

Kaunismäen-Suopellon alueella on tapahtunut useita selittämättömiä tulipaloja lyhyessä ajassa. Kaunismäen talopalo, autopalo pizzerian polttoyritys, ulkovaraston palo. Jopa talvella sattuneet palot. Poliisi voisi alkaa kierrellä täällä ja asukkaista koostuva partiointi myös.
Pyromaani kiinni

Vielä palkan takaisinperinnästä. Ulkopuolisen silmin katsottuna, näyttää pelkältä kuivaharjoittelulta tähän asti. Kun kaikki faktat esittää, Turun hallinto-oikeus kyllä ratkaisee, mikä on hallintolain 50 §:n oikea tulkinta tässä asiassa.
Kaikki panokset tähän koriin

Lehdet pursuavat ristikoita. Onko pakko laittaa niitä Loimaan Lehteenkin? Sisältörikkaampaa paikallislehteä toivoen – ja siitä maksaen.
– A.S.

Kiitos palautteesta. Olemme saaneet ristikoista kiitosta aiemmin. Teemme vuodessa noin parituhatta sivua lehteä ja niistä on ristikoita ollut viime vuosina 10–15 per vuosi.
Kati Uusitalo, päätoimittaja

Taitaa olla taas aika tieteen, tutkimuksen ja koulutuksen aloilla valmistua ulkomaille muuttoon tai työttömyyteen/alan vaihtoon. Kuulin aivan selvästi että Orpo sanoi että koulutuksesta ei tulevan hallituksen aikana leikata. Muistamme oikein hyvin edellisen ”koulutuslupauksen”.
Reijo Rajala