KOPIT Ja hallintokulut olivat…

0
KUVITUSKUVA LL/TS/Kuvaaja: Jori Liimatainen

Koska aletaan saamaan tilastoja sotealueiden hallintokulujen alenemisesta verrattuna kuntien ja sairaanhoitopiirien entisiin kuluihin? Pikkuhiljaa alkaa näyttää siltä että korkeakoulutuksesta ei aina ole hyötyä!

Maalaisjärjelläkin pärjäisi

Perussuomalaisten avain on paluu vanhaan. Takaperoisuuteen ja eristyksiin. Esteenä heidän politiikalleen ihmisoikeudet, perustuslaki, lehdistönvapaus, EU, kansainvälisyys, moraali, empatia… Selvästi ihannoivat Venäjää: ei mitään uutta, ei mitään edistystä, ei erilaisia ihmisiä tai mielipiteitä. Suomalainen yhteiskunta on hyvää vauhtia menossa heidän vaalimaansa välinpitämättömyyteen, omaan napaan tuijottamiseen ja empatiakyvyttömyyteen. Suomalaiset nauroi Trumpia ja nyt äänestivät perussuomalaisia! He eivät usko tieteeseen, itteensä vaan! Luulee tietävänsä!

Keskiaikaan