Lääkärien liikennöinti Loimaalle lisääntyy

LOIMAA Tyksin sisätautien erikoilääkärit alkavat liikkua tarvittaessa aluesairaaloihin ensi vuoden aikana. Asiasta sovittiin viime viikolla Tyksin sisätautien sisäisessä kokouksessa, toimialuejohtaja Ilkka Kantola vahvistaa.
Loimaan aluesairaalan johtava lääkäri Armi Vuori pitää saavutettua neuvottelutulosta erinomaisena loimaalaisten potilaiden kannalta. Matkustustarve Turun yliopistolliseen keskussairaalaan vähenee oleellisesti.
– Onhan se järkevämpää, että yksi lääkäri liikkuu kuin se, että monet potilaat liikkuvat, Vuori sanoo.
Loimaalaiset saavat omasta aluesairaalasta jatkossa entistä enemmän sisätautien suppeiden erikoisalojen erikoislääkärien palveluita. Tämä vähentää muun muassa sokeritaudista sekä verenpaine- ja suolistosairauksista kärsivien potilaiden matkustustarvetta.

Pasi Salo

 

Lue lisää 25.11.2014 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla