Lääkärien liikennöinti Loimaalle lisääntyy

LOIMAA Tyksin sisätautien erikoilääkärit alkavat liikkua tarvittaessa aluesairaaloihin ensi vuoden aikana. Asiasta sovittiin viime viikolla Tyksin sisätautien sisäisessä kokouksessa, toimialuejohtaja Ilkka Kantola vahvistaa.
Loimaan aluesairaalan johtava lääkäri Armi Vuori pitää saavutettua neuvottelutulosta erinomaisena loimaalaisten potilaiden kannalta. Matkustustarve Turun yliopistolliseen keskussairaalaan vähenee oleellisesti.
– Onhan se järkevämpää, että yksi lääkäri liikkuu kuin se, että monet potilaat liikkuvat, Vuori sanoo.
Loimaalaiset saavat omasta aluesairaalasta jatkossa entistä enemmän sisätautien suppeiden erikoisalojen erikoislääkärien palveluita. Tämä vähentää muun muassa sokeritaudista sekä verenpaine- ja suolistosairauksista kärsivien potilaiden matkustustarvetta.

Pasi Salo

 

Lue lisää 25.11.2014 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla