Cash Only tulkitsee legendaa kirkoissa

LOIMAA Jo 1970-luvulla Tapio Vuorinen oli löytänyt Johnny Cashin musiikin ja esitti covereita kantrilegendan biiseistä. Kolmisen vuotta sitten hän perusti Cash Only -tribuuttibändin. Uudelle tasolle kokoonpanon suosio pomppasi syksyllä 2014, kun satakuntalaisyhtye alkoi kiertää kirkkoja Cashin gospel-biisejä esittäen.
Hyvän ja puhuttelevan musiikin lisäksi Vuorinen näkee konserttien suosion syyksi Cashin persoonan.
– Hänen persoonansa monipuolisuus tuntuu kiehtovan ihmisiä. Hän oli vahvasti uskonnollinen, mutta toisaalta lainsuojaton. Hänellä oli myös ongelmia kiivaimpaan keikkailuaikaan piristeiden ja rauhoittavien kanssa, eikä hän musiikissaan peitellyt elämänsä rosoisia puolia. Cashin persoonan ristiriidat kiinnostavat ihmisiä, Vuorinen pohtii.
Johnny Cash tunnettiin erityisesti siitä, että hän oli aina heikompiosaisten puolella.
Kolmen vuoden elinkaarensa aikana Cash Only on ehtinyt kasvaa kuusijäseniseksi. Viisi kuudesosaa bändistä on myös äänessä keikalla.

Johnny Cash Gospels -kirkkokonsertti su 15.11. klo 18 Loimaan Kaupunginkirkossa.

Ikaalisten kirkossa kuvatulta videolta voi katsoa ja kuunnella maistiaisia tulevasta konsertista:

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla