Muuttoaika

Cash Only tulkitsee legendaa kirkoissa

LOIMAA Jo 1970-luvulla Tapio Vuorinen oli löytänyt Johnny Cashin musiikin ja esitti covereita kantrilegendan biiseistä. Kolmisen vuotta sitten hän perusti Cash Only -tribuuttibändin. Uudelle tasolle kokoonpanon suosio pomppasi syksyllä 2014, kun satakuntalaisyhtye alkoi kiertää kirkkoja Cashin gospel-biisejä esittäen.
Hyvän ja puhuttelevan musiikin lisäksi Vuorinen näkee konserttien suosion syyksi Cashin persoonan.
– Hänen persoonansa monipuolisuus tuntuu kiehtovan ihmisiä. Hän oli vahvasti uskonnollinen, mutta toisaalta lainsuojaton. Hänellä oli myös ongelmia kiivaimpaan keikkailuaikaan piristeiden ja rauhoittavien kanssa, eikä hän musiikissaan peitellyt elämänsä rosoisia puolia. Cashin persoonan ristiriidat kiinnostavat ihmisiä, Vuorinen pohtii.
Johnny Cash tunnettiin erityisesti siitä, että hän oli aina heikompiosaisten puolella.
Kolmen vuoden elinkaarensa aikana Cash Only on ehtinyt kasvaa kuusijäseniseksi. Viisi kuudesosaa bändistä on myös äänessä keikalla.

Johnny Cash Gospels -kirkkokonsertti su 15.11. klo 18 Loimaan Kaupunginkirkossa.

Ikaalisten kirkossa kuvatulta videolta voi katsoa ja kuunnella maistiaisia tulevasta konsertista:

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.