Hurrikaanille nihkeä voitto sarjajumbosta

LENTOPALLO Korson Veto–Hurrikaani 2–3 (15–25, 25–20, 19–25, 25–22, 13–15).

Kolmen viikon pelitauko ja kova fyysinen harjoittelu näkyivät Hurrikaanin tämän vuoden ensimmäisessä pelissä. Vaikka vastassa oli sarjataulukon perusteella helpoin mahdollinen joukkue, ei Hurrikaanin peli ole vieläkään sillä tasolla, jolla varmasti moni sen odottaisi jo olevan. Joukkue on edelleen täynnä taitavia yksilöitä, mutta joukkuepelissä päävalmentaja Nicola Giolitolla on vielä paljon tekemistä.
– Lähdimme otteluun sillä ajatuksella, että pelaajat kommunikoisivat paremmin kentällä pelin aikana. Siinä emme ihan onnistuneet, emmekä muutenkaan olleet ihan terävimmillämme, kakkosvalmentaja Lauri Rantanen kommentoi.
Rantanen joutui jälleen joulutauon aikana tuuraamaan Giolitoa, joka oli maajoukkueen matkassa Berliinin olympiakarsinnoissa. Tuona aikana Rantasen vetämissä harjoituksissa keskityttiin fysiikan parantamiseen, puolustuspelaamiseen ja kuusikkoharjoitteluun.
– Muuten oli ok harjoitusjakso, mutta kuusikkoharjoittelusta puuttui äijiä loukkaantumisten ja sairastelun takia. Se saattoi nyt näkyä ensimmäisessä tauon jälkeisessä pelissä.

KESKIVIIKKOINEN ILTA Vantaan Korsossa ei noussut lentopallon klassikkojen joukkoon. Läpi kauden alavireisesti pelannut KoVe kiusasi loppuun saakka ennakkosuosikkia, mutta viidennessä erässä kotijoukkue sortui ratkaisevilla hetkillä hiukan helppoihin virheisiin ja kovemman rutiinin omannut vierasjoukkue kiitti mahdollisuudesta ja nappasi kaksi pistettä.
Saadut kaksi pistettä on KoVen tasoiselta joukkueelta pettymys, koska Hurrikaanin olisi pitänyt murjoa vastustaja suoraan kolmessa erässä Lumo-hallin parkettiin. Joukkueen pelaamista häiritsi yllättävän paljon kova vaihtoruletti, sillä ennen peliä laaditun taktiikan mukaan kaikille oli luvassa peliaikaa.
Vain hakkuri Ryan Jay Owens (16 pist.), libero Jesse Mäntylä ja olympiakarsinnoista kotiutunut keskipelaaja Kosti Shumov (10 pist.) saivat olla kentällä alusta loppuun saakka. Positiivista oli Matti Oivasen peli yhden erän ajan. Oivanen pelasi avauserän saldoten neljä pistettä.
– Massen kanssa sovimme, että hän pelaa ensimmäisen erän. Varmaan hän olisi voinut pelata toisenkin, mutta päätimme ottaa varovaisesti tässä vaiheessa. Muutenkin vaihtelimme pelaajia paljon, koska tulevan kuukauden aikana pelaamme 11 peliä, joissa on mukana tärkeä Suomen cupin lopputurnaus, Rantanen kertasi. Ilman peliaikaa jäivät Mohamed Alhachdadi ja Luke Smith.
Hurrikaanin vierasvoitto nosti joukkueen jälleen kolmannelle sijalle. Kovin paljon saa tapahtua, jos Hurrikaani nousee Valepan ohi toiselle sijalle. Se vaatisi liki täydellistä kevätkierrosta ja sitä, että joukkue alkaa nimenomaan pelata joukkueena. Tässä asiassa iso rooli ja vastuu on päävalmentajalla. Hurrikaanin ensimmäinen kotipeli on ensi viikon lauantaina, kun Valepa tuo tähtisikermän Loimaalle.

Valtteri Arra

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Tilaa lahjalehti

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry