Muuttoaika

Loimaan seutukunnan yrittäjyysilmapiiri paras

TALOUS Yrittäjien luottamus talouteen on Varsinais-Suomen maakuntaennusteen perusteella palautumassa. Torstaina julkistetuista tuloksista välittyvät selvästi viimevuotista toiveikkaammat tulevaisuuden odotukset.
Myönteinen vire näkyy myös Loimaan seudulla. Maakuntaennusteen yrittäjyysilmapiirivertailussa paras seutukunta Varsinais-Suomessa on tänä vuonna viimevuotiseen tapaan Loimaan seutukunta.
Loimaan seudulla yrittäjyysilmapiiriarviot ovat vielä viimevuotistakin merkittävästi paremmat. Yrittäjyysilmapiiriä erinomaisena tai hyvänä pitää 64 prosenttia vastaajista. Nousua viime vuoteen on 11 prosenttiyksikköä. Huonona sitä pitää vain 2 prosenttia.
Loimaan seudun yrittäjyysilmapiiriä kuvaava saldoluku 62 on 17 yksikköä korkeampi kuin viime vuonna, ja saldoluku on seutukuntavertailussa noussut eniten viime vuodesta.
Maakuntaennusteessa kysytään vuosittain myös kuntien ja yritysten välisen yhteistyön sujuvuutta. Seutukuntakohtaisessa vertailussa kunnan ja yritysten välinen yhteistyö on arvioitu viimevuotiseen tapaan parhaimmaksi Loimaan seudulla, jossa yli puolet, 51 prosenttia, vastaajista arvioi yhteistyön vähintään hyväksi. Nousua viime vuoteen on 4 prosenttiyksikköä.
Loimaan seudulla yhteistyötä huonona pitävien osuus on pudonnut 4 prosenttiyksiköllä 12 prosenttiin. Loimaan seudun yhteistyön sujuvuutta mittaava saldoluku 39 on tänäkin vuonna maakunnan korkein, ja se on noussut viime vuodesta 8 yksikköä.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.