Muuttoaika

Avoimet Kylät -päivä tulee taas

VARSINAIS-SUOMI Avoimet Kylät -päivänä sadat kylät ympäri Suomea toivottavat kaikki tervetulleeksi tutustumaan toimintaansa, asukkaisiinsa ja palveluihinsa.
Teemapäivänä on mahdollisuus poiketa lähikylillä, tutustua itselle uusiin kyliin tai tehdä koko päivän kesäinen kiertoajelu maaseudun maisemissa.
Pop-up -tyyliin toteutettu Avoimet Kylät saa kylissä tapahtumaan vielä enemmän kuin normiarkena.
Tarjolla on monipuolista ohjelmaa: toritapahtumia, kiertoajeluita, luontoretkiä, kisailuja, näyttelyitä, saunomista, kahvittelua sekä paljon paljon muuta. Toiminta on kaikille avointa ja menosta vastaavat kylien aktiiviset toimijat yhdistyksistä yrityksiin. Varsinais-Suomessa erilaista ohjelmaa järjestetään 36 kylässä ympäri maakuntaa. Loimaan lisäksi mukana on kyliä muun muassa Marttilasta ja Aurasta.
Päivän järjestävät yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ja maakunnalliset kyläyhdistykset. Osallistujakylät löytyvät kartalta osoitteesta www.avoimetkylat.fi heti toukokoon puolivälin jälkeen. Maakunnalliset ohjelmatiedot julkaistaan toukokuun aikana osoitteessa www.vskylat.fi/avoimetkylat. Tapahtuma löytyy myös facebookista: Avoimet Kylät -tapahtuma järjestetään Varsinais-Suomessa 11.6.
Suomi 100 -juhlavuonna 2017 Avoimet Kylät esiintyy entistä näyttävämmin, mutta nautitaan ensin tämän vuoden hulinoista.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.