LP-Vampula aikoo parantaa viime kaudesta

LENTOPALLON naisten Mestaruusliigassa pelaava LP-Vampula Huittinen haluaa kehittyä vuosi vuodelta eteenpäin. Tavoitteena on myös tehdä vahvaa nuorisotyötä ja pitää pelaajia ja katsojia varten yllä alueellista naislentopallojoukkuetta.

LP-Vampula Huittisten joukkue tuulettaa voitettua pistettä kapteeninsa Eeva Puukan (5) johdolla. Kuva: Antti Kaskinen

LP-Vampula Huittisten joukkue tuulettaa voitettua pistettä kapteeninsa Eeva Puukan (5) johdolla. Kuva: Antti Kaskinen

– Tämän kauden tavoitteenamme on sijoittua Mestaruusliigan runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon. Näin heti puolivälierissä ei tulisi vastaan sarjan kovimpiin kuuluva joukkue. Tavoitteenamme on parantaa sopivin askelin kausi kaudelta. Viime kaudella olimme runkosarjan seitsemäs ja sitä edeltävällä kaudella kahdeksas. Molemmilla kerroilla saimme puolivälierissä vastaamme silloisen hallitsevan Suomen mestarin LP Viestin, joka pudotti meidät jatkosta, LP-Vampula Huittisten manageri Timo Talvitie kertoo.

LP-Vampula sai täksi kaudeksi mieluisan vahvistuksen, kun Loimaan Jankon kasvatti Eeva Puukka liittyi joukkueeseen.

– Eeva Puukka on meille hyvä profiilipelaaja, joka toimii myös esimerkkinä nuorille pelaajille. Loimaalta kotoisin olevana hän halusi nyt siirtyä lähemmäs kotikontujaan, Talvitie kertoo.

Tiina Naula

Lue lisää 8.12.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla