Muuttoaika

LP-Vampula aikoo parantaa viime kaudesta

LENTOPALLON naisten Mestaruusliigassa pelaava LP-Vampula Huittinen haluaa kehittyä vuosi vuodelta eteenpäin. Tavoitteena on myös tehdä vahvaa nuorisotyötä ja pitää pelaajia ja katsojia varten yllä alueellista naislentopallojoukkuetta.

LP-Vampula Huittisten joukkue tuulettaa voitettua pistettä kapteeninsa Eeva Puukan (5) johdolla. Kuva: Antti Kaskinen

LP-Vampula Huittisten joukkue tuulettaa voitettua pistettä kapteeninsa Eeva Puukan (5) johdolla. Kuva: Antti Kaskinen

– Tämän kauden tavoitteenamme on sijoittua Mestaruusliigan runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon. Näin heti puolivälierissä ei tulisi vastaan sarjan kovimpiin kuuluva joukkue. Tavoitteenamme on parantaa sopivin askelin kausi kaudelta. Viime kaudella olimme runkosarjan seitsemäs ja sitä edeltävällä kaudella kahdeksas. Molemmilla kerroilla saimme puolivälierissä vastaamme silloisen hallitsevan Suomen mestarin LP Viestin, joka pudotti meidät jatkosta, LP-Vampula Huittisten manageri Timo Talvitie kertoo.

LP-Vampula sai täksi kaudeksi mieluisan vahvistuksen, kun Loimaan Jankon kasvatti Eeva Puukka liittyi joukkueeseen.

– Eeva Puukka on meille hyvä profiilipelaaja, joka toimii myös esimerkkinä nuorille pelaajille. Loimaalta kotoisin olevana hän halusi nyt siirtyä lähemmäs kotikontujaan, Talvitie kertoo.

Tiina Naula

Lue lisää 8.12.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.

Ilmoituksia lehdestä

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Tilaajapalvelija –