LP-Vampula jäi ilman pronssimitaleita

0
LP-Vampula aloitti ottelun hyvin, mutta tahti muuttui seuraavissa erissä. Kuva: Antti Kaskinen.

LP-Vampula–Puijo Wolley 1–3 (25–14, 20–25,16–25, 15–25).

LENTOPALLO Puijo Wolley voitti keskiviikkona ratkaisevan pronssiottelun LP-Vampulaa vastaan erin 1–3. Kultaista erää ei ratkaisuun enää tarvittu, sillä Puijo vei pronssisarjan voitoin 2–0.
Ensimmäisessä erässä kotijoukkueella oli hyvä draivi päällä. Se vei erää miten tahtoi, sillä Puijo teki läjän syöttövirheitä ja hyökkäyksetkin olivat pehmeänpuoleisia.
Tahti muuttui kolmessa seuraavassa erässä. Toisessa erässä Vampula vielä rimpuili vastaan, mutta kaksi seuraavaa olivat vierasjoukkueen heiniä.

Pronssit matkasivat Kuopioon. LP-Vampula tavoitti kuitenkin parhaan sijoituksensa kymmenvuotisella taipaleellaan. Joukkue oli runkosarjan kolmonen ja jäi pronssipelissä neljännelle sijalle.
– Aika tyhjä takki. Sanaton olo. Pitkä kausi takana, totta kai olisimme halunneet voittaa, mutta tänään näin. Hyvä kausi takana, vaikka nyt on pettymys suuri. Meillä oli mahtava porukka, iso kiitos kaikille, LP-Vampulan parhaana palkittu libero Maria Naasko summasi.
– Ensimmäisessä erässä emme saaneet oikein minkäänlaisia suorituksia käyntiin. Oli vastapalloja, oltiin pehmeitä ja puolustettiin heikosti. Toisessa erässä saatiin homma kääntymään ja tuomaan meidän vahvuuksia esille. Me olimme ennen tätä pronssipelisarjaa hävinneet kaksi peliä Vampulalle ja yhden voittaneet. Halusimme näyttää, että me olemme parempia. Näissä pronssipeleissä kun pystyimme kaksi kertaa voittamaan, niin ansaitsimme pronssimitalit, Puijo Wolleyn päävalmentaja Pekka Seppänen sanoi.

LP-Vampulan päävalmentaja Stefan Paunovic onnitteli Pekka Seppästä ja hänen joukkuettaan pronssimitaleista.
– He pelasivat paremmin tänään ja olivat parempia vastustajia pronssisarjassa. En ole pettynyt, vaikka hävisimme. Urheilulliselta kannalta olen pettynyt, mutta kun katsomme koko kautta, olen tyytyväinen, onnellinen ja ylpeä joukkueestani. Näytimme, että osaamme pelata korkealla tasolla, vaikka tänään pelaamisemme ei ollut niin laadukasta. Yritimme kuitenkin parhaamme.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän