Matti Toivola ja Karri Kutinlahti jatkavat Hurrikaanissa

Lentopallo
Valtteri Arra
Passari Matti Toivola, 22 ja keskipelaaja Karri Kutinlahti, 23, ovat solmineen kahden vuoden jatkosopimukset Hurrikaani-Loimaan kanssa. Toivola saapui viime kaudeksi Rovaniemeltä Loimaalle ja aloittaa nyt uran kolmannen liigakauden. Kutinlahti puolestaan starttaa jo viidettä liigakautta Loimaalla.
Molempien pelaajien jatkosopimukset ovat jatkumoa sille, minkä seurajohto ja päävalmentaja Jussi Heino ovat aloittaneet: nuorten kotimaisten pelaajien sisäänajoa liigaparketeilla isoon vastuulliseen rooliin.
– Juuri tuossa laskin ja yllätyin, että jo viidettä kautta aloitellaan, kaikkiaan 144 liigaottelua pelannut Kutinlahti naurahtaa.
Toivola aloittaa toisen kauden Loimaalla ja tavoitteet ovat Kutinlahden tapaan korkealla.
– Haluan kehittyä pelaajana ja urheilijana, ja täällä Loimaalla siihen on hyvät mahdollisuudet. Hurrikaanissa alkaa uusi ja mielenkiintoinen projekti, jossa haluan olla mukana. On myös helpompaa valmistautua uuteen kauteen kun viime kaudesta on jo tuttuja pelaajia ympärillä, perustelee Toivola.

Matti Toivola ja Karri Kutinlahti rakensivat kuviota Loimua vastaan pelatussa ottelussa viime joulukuussa. Kuva: Juuso Riponiemi.

 

Lue lisää 9.6.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla