Bisons voitti Vilppaan, torstaina kotipeli Katajaa vastaan – katso myös videot

0

KORIPALLO Vilpas Vikings–Bisons Loimaa 75–81 (39–38). Salolainen Vilpas Vikings ei onnistunut kellistämään Bisonsia kertaakaan tämän kauden runkosarjassa. Neljäs kohtaaminen päättyi loimaalaisten kuuden pisteen voittoon tiistaina Salossa.
– Kaksi sarjapistettä Salosta oli illan paras anti. Puolustimme hyvin ja otimme komean kirin kolmannen jakson alussa. Vilpas vain on sellainen joukkue, ettei se luovuta, vaan roikkuu mukana loppuun asti, valmentaja Greg Gibson totesi.
Pierre Jallow (4/2) pelasi ottelussa ensiminuuttinsa Biisonipaidassa. Jallow hoiti tonttinsa ihan mallikkaasti, kun otetaan huomioon, että hän on ehtinyt olemaan joukkueen mukana vain yhdet aamutreenit.
Voitolla Bisons nousi sarjassa takaisin kakkospaikalle. Yksikin ylimääräinen tappio voi kuitenkin heilauttaa asetelmat aivan päälaelleen.

BISONSIN kotiottelut jatkuvat torstaina, kun Kataja Basket saapuu Loimaalle koettelemaan Biisonien iskukykyä. Peli on Biisoneille jo kuudes tässä kuussa. Ottelulla on suuri merkitys loppukauden kannalta. Kolmen ottelun voittoputkessa pelaava Kataja havittelee samoja kärkisijoituksia Biisonien, Karhun ja Kouvojen kanssa. Kataja on sarjassa neljännellä sijalla 36 sarjapisteellä. Biisoneilla on pisteitä 42. Kataja on pelannut vain 28 peliä, neljä ottelua Bisonsia vähemmän. Niinpä sillä on mahdollisuus keikauttaa voimasuhteet päälaelleen.

Jesse Kojo

Martin Zeno tekee korin Tuukka Kotin syötöstä:

Bisons voittaa, ja Bisons-fanit riemuitsevat: