Eurojackpot-voiton lunastus ja Markku Helanderin suunnitelmat kärjessä – myös lukion tapahtumat kiinnostivat Loimaan Lehden lukijoita verkossa alkuvuonna

0
Loimaan Prisman veikkausvastaava Minna Lammela (vas.) ja palvelupäällikkö Terhi Marku ovat saaneet vastata monen median ja kansalaisten kyselyihin Eurojackpot-voittajasta.

Loimaan Prisman veikkausvastaava Minna Lammela (vas.) ja palvelupäällikkö Terhi Marku ovat saaneet vastata monen median ja kansalaisten kyselyihin Eurojackpot-voittajasta.

Se oli perjantai-iltapäivä 4. toukokuuta, kun tieto ennätysmäisen Eurojackpot-voiton lunastamisesta tuli julki. Kolmen kuukauden odotus ja spekulointi jättimäisen voiton saajasta oli osittain ohi.

Loimaan Lehden uutista voiton lunastuksesta jaettiin kiivaasti sekä verkkosivuilta että Facebookista. Ei ihme, että tämä uutinen nousi alkuvuoden luetuimmaksi jutuksi loimaanlehti.fi:ssä.

Veikkaus ei tosin julkaissut voittajien nimiä, mutta kertoi sen, että voittajia on yhteensä neljä, ja että he ovat kotoisin Varsinais-Suomesta. Jokaisen voitto-osuus alavoittoineen oli 22 504 200 euroa. Koko potti oli 90 miljoonaa euroa.

 

– Minulla ei ole muuta tautia kuin kulkutauti: pakko on päästä aamulla lähtemään. Pyhäaamuna kuudelta tulee jo vapaa-ajanongelma, kun lehti on luettu, Markku Helander naurahtaa. Kuva: Kiti Salonen.

Markku Helander avasi ajatuksiaan Loimaan keskustan kehittämisestä kesäkuun puolivälissä. Helander on hankkinut useita kiinteistöjä keskustasta ja hänellä on runsaasti ideoita toiminnan kehittämiseksi. Nämä ideat kiinnostavat totta kai loimaalaisia.

Juttu Helanderin suunnitelmista on alkuvuoden toiseksi luetuin juttu Loimaan Lehden verkossa.

Helander lupaa jutussa, että hän ei aio lopettaa liikehuoneisto- ja kiinteistökauppojen tekemistä.

 

Alkuvuoden suosituimpien verkkojuttujen listalle nousevat myös lukion tapahtuman, uudet ylioppilaat ja vanhojen tanssit.

 

Luetuimmat uutiset tammi-kesäkuussa loimaanlehti.fi:ssä

 

1.  Loimaan Eurojackpot-voitto on lunastettu – 90 miljoonan euron voitto meni Varsinais-Suomeen neljälle henkilölle

2. Markku Helander elävöittää torin ympäristöä

3. Loimaan lukiosta 66 uutta ylioppilasta

4. Wanhojen pitkä harjoittelu huipentui perjantaina – katso videot

5. Loimijoen pinta on laskenut poikkeuksellisen alas

6. Kanalaan tunkeuduttiin Oripäässä – koirapartiot jäljittivät tekijät

7. Miestä epäillään tapon yrityksestä

8. Kotiseutu kuvaan – sellaisena kuin se on

9. Halli tuhoutui tulipalossa

10. Omakotitalossa tulipalo

 

Loimaan Lehden verkkosivuilla luetaan paljon otsikoita Uutiset-sivuilta. Myös Seuratoiminta-palstaa käytetään verkossa runsaasti.

 

Jutun tiedot perustuvat loimaanlehti.fi:n GA-lukuihin.