Alastaron Urheilijat nousee Futsal-Liigaan

0

Futsalin liigakarsintojen lauantain peli Pirkkalassa päättyi tasapeliin. Se tarkoittaa, että Ykkösessä pelannut Alastaron Urheilijat nousee Futsal-Liigaan kahdella karsintapelivoitolla. Nousu on jo varma, vaikka karsintasarja on vielä kesken.

Lauantain ottelussa PJK kohtasi Ilveksen ja ottelu päättyi tasan 4–4. Näin ollen kumpikaan joukkue ei voi saada enää karsintasarjassa yhtä paljon pisteitä kuin AU.

AU:lla on taskussa karsintasarjassa kahdesta voitosta kuusi pistettä. Kakkosena karsinnassa on turkulainen TPK kolmella pisteellä yhden voiton ja yhden tappion jälkeen. Kummallakin pirkanmaalaisjoukkueella on yksi piste lauantain tasapelistä.

Jokainen joukkue on pelannut kaksi peliä ja jokaisella on jäljellä yksi peli.

Sekä PJK että Ilves pelasivat päättyneellä kaudella Liigassa, mutta nyt Ykkösen kauden kärki näyttää ottavan paikat Liigassa.

 

AU:lla on siis jo kaksi voittoa karsintasarjassa. Se voitti ensin vieraissa TPK:n ja viime viikonloppuna kotonaan PJK:n.

 

Karsintasarja jatkuu vielä kahdella ottelulla:

  • PJK–TPK la 24.04.2021 klo 15.00
  • Ilves FS–AU la 24.04.2021 klo 15.00

 

Loimaan Lehti on esittänyt futsalin varsinaissuomalaiset karsintaottelut suorina lähetyksinä. Katso videotallenteet otteluista: