KOPIT ”Palkataan lisää kotihoitajia”

0
Terveydenhoitaja Liisa Harjunmaa rokotti helmikuussa Anja Braggen, joka luotti siihen, että koronasta päästään. Pandemia-aika on ollut yksitoikkoista, kun jumpat ja kerhot ovat olleet tauolla ja jälkipolviin on pidetty yhteyttä pääasiassa puhelimella. LL ARKISTO 26.2.2021/ Kati Uusitalo

Nyt on kaupungin päättäjillä pasmat sekaisin. Ensin piti lopettaa leikkikenttiä ja nyt ei ole lapsilla liikuntapaikkoja.

Lasten kanssa

Ruuasta ei olla kiitollisia pidetään itsestään selvyytenä, haaskataan, koulumukulat nirsoilevat ja leikkivät ruualla nälkävuosi olisi paikallaan palauttaisi ruuan arvon.

Loimaan pääterveysaseman ja Tyks Loimaan sairaalan henkilökunta on työnsä osaavaa ja käytökseltään empaattista ja aivan huippuluokkaa. Toivotan heille jaksamista ja voimia tärkeässä työssään.

Arvo Saario

Huili hei ja Anu Salo, kiitos artikkelista. Kirjoitit niin osuvasti naulan kantaan, joka on kuitenkin surullinen ilmiö monessa työpaikassa. Kun ihminen sairastuu, naarmuttuu ja työkyky heikkenee, hän menettää arvonsa eikä enää kelpaa kenellekään!

Taipumaton

Kiitokset kaupungin teknisen väelle ja Hulmin huollon porukalle yleisten alueiden hoidosta tänä kesänä.

Tyytyväinen asukas

Voi kun tuli äänestettyä Meidän Loimaata. Vaalilupauksissa puheissa olleet peruspalvelut unohtuivat jo nyt. Kyllä lapsetkin tarvitsevat toimintaansa kunnolliset ja terveelliset tilat kuten palolaitoskin! Seuraava kuntavaaliääni lähtee taas tutulle puolueelle.

Hienoa ja tarpeellista saada Hirvikoskelle uusi päiväkoti. Jahkailemalla ja investointeja siirtämällä seutukunta näivettyy. Turhaa mustasukkaisuutta muiden kylien valtuutetuilta. Keskitytään mahdollisuuksiin!

Uusi on aina uusi

Ehdotan että Loimaan liikuntahallista tulee harjoitushalli ja uusi otteluhalli rakennetaan Virttaalle hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Paikalliset keskustan ravintolat pystyisivät tarjoamaan ravintoa isollekin määrälle. Lisäksi parkkitilasta ei olisi pulaa. Sahanmäelle mahtuu.

Eräät hyvin toimeen tulevat käyttävät hyväksi toisia vaikkei tarvis, vähävaraista voisi avittaakin.

Kaupungin tarvii palkata lisää kotiavustaja vanhuksille. Niitä on aivan liian vähän, mitä hyötyä on vanhukselle et kurkataan ovesta aamuin illoin ja kysytään onko kaikki hyvin ja häivytään. Ennen niillä oli aikaa keittää aamupuuro ja kahvi ja vähän siivota ja jutella vanhuksen kans. Nyt tarttis palata samaan rytmiin.

Nimimerkille ”Pysytään tosiasioissa” Voin kertoa, että kirjoituksessani käytetty ”vihapuhe”-termi oli sarkasmia kuvastaen hallituksen, lähinnä vihreiden ja vasemmiston suhtautumista maatalouteen Suomessa. Valitan, jos et kyennyt tätä ymmärtämään.

Matti Ojala

Hyvä Meidän Loimaa tuotte totuuksia esille. Tsemppiä.