Aluehallintovirasto harkitsee koronarajoitusten jatkamista vuodenvaihteen yli. Kuva: Riitta Salmi.

LOUNAIS-SUOMEN aluehallintovirasto harkitsee jatkavansa määräyksiä, joilla yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty ja tietyt tilat määrätty suljettaviksi Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. Nykyiset määräykset ovat voimassa kuluvan vuoden loppuun.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakuntien epidemiatilanteissa ei ole tapahtunut käännettä parempaan. Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä on suosittanut voimassa olevien määräysten jatkamista. Satakunnan vastaava koordinaatioryhmä kokoontuu keskiviikkona 29.12. ja antaa omat suosituksensa.

Rajoitusten tarkempi sisältö ja kesto varmistuvat keskiviikon aikana. Mahdolliset päätökset pyritään antamaan 29.12. molempien sairaanhoitopiirien kuntien alueille.