KOPIT

0

Pudonnut ranteesta pyöräillessä Citizen-merkkinen rannekello. Lukko auennut. Teräksinen ja teräksen värinen metalliranneke. Johonkin Loimaan keskustaan.
Aina joku hukassa

Olisiko pujontorjunta Loimaan keskustassa mitään? Kasvi allergisoi kauan, sillä se voi syksyllä kukkia vielä uudelleen ja aiheuttaa oireita niille, jotka on pujon siitepölylle allergisia. Vieraslajeista on haittaa, mutta pujosta terveyshaittaa! Eikä olisi pahitteeksi siisteydenkään puolesta.
Allerginen

LL julkaisi heinäkuussa mielipiteitä Sieppalankadun, Aliskyläntien ja Sieppalantien nimistä. Tule itse etsimään, löydätkö? Pidämme ekan pihakirppisen.

Toimittajalle tiedoksi, puimurit eivät vaeltele pelloille. Ne ajetaan sinne ja ohjaamassa on joku henkilö. Ja yleensä niitä ajetaan suoraan ja mahdollisimman tehokkaasti välttäen tyhjää ajoa. Toimittaja voisi myöskin tarkistaa sanakirjasta mitä sana pelmahtaa tarkoittaa.
Kielipoliisi