KOPIT ”Uudenaikaisempi automaatti kiitos”

0
LL Arkisto/TS/ Kuvaaja: Mikael Rydenfelt

Kiitokset Hirvikoskella teiden auraajalle, ei ole valleja pihatien päässä ja muutenkin tiet on hyvin aurattu.

E.T.

Jokohan Loimaalle saatais pullopalautukseen parannusta ja marketit sais hankittua Tomra 1 -automaatin? Ettei aina tarttis Forssaan lähtee pantteja viemään ja samalla kauppareissuja siellä hoitaa! Olis järkevämpää ku sais omalle paikkakunnalle leivästä rahat jättää samalla.

Vuosi 2023!

Norjan hiihdon ylivoima on tuhonnut hiihtokilpailut totaalisesti johtuen siitä että Norjalta puuttuu vastavoima. Jos olisi niin että Norja olisi suljettu kisoista ja Venäjä mukana, silloin Venäjä pääsisi samaan kun Norja nyt. Viime kaudella Venäjä voitti niin miehissä kun naistenkin maailmancupin. Se oli miesten hiihdon paras maa viime kauden olympiakisoissa. Olen koittanut katsoa kansainvälisiä kilpailuja, mutta ainakin minulta mielenkiinto niihin lopahti, kun kaikissa kisoissa lähes kymmenen ensimmäistä on norjalaisia.

Taisto Levo

Laki määrää että kuuman veden tulee olla 55–65-asteista ja kylmän veden enintään 20-asteista. Jotta ei vedestä saa legionellabakteeria, joka pahimmillaan vie teho-osastolle.