Sähkön hinta laskee edelleen

1
Kuvituskuva: LL arkisto.

LOIMAAN SEUTU Paikallinen sähköyhtiö Sallila Energia laskee sähkön hintaa noin neljänneksellä huhtikuun alusta alkaen. Alennus koskee kuluttajia, joilla on toistaiseksi voimassa oleva yleis-, kausi- tai yösähkösopimus.
Toimitusvelvollisia sähkönmyyntituotteita koskevat alennukset ovat noin runsaat viisi senttiä kilowattitunnilta. Esimerkiksi yleissähkön uusi hinta on 14,55 senttiä kilowattitunnilta huhtikuusta alkaen, kun arvonlisävero on kymmenen prosenttia. Näillä näkymin arvonlisävero palautuu 24 prosenttiin jälleen toukokuun alusta alkaen.
Yhtiö perustelee hinnan alennuksia sillä, että tilanne sähkömarkkinoilla on helpottunut edelleen. Siihen ovat vaikuttaneet lämmin ja sateinen sää sekä maltillinen sähkön käyttö.
Sallila laski toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten hintaa viimeksi helmikuun alussa (LL 23.1.).

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.