KOPIT Onnittelut Bisonsille kopittelijoiltakin!

0
Bisons pääsi juhlimaan Korisliiga-nousua tiistaina Jyväskylässä. Kuva: Anu Vuorinen

Onneksi olkoon Bisons! Hienoa, että Loimaallakin nähdään taas mestaruussarjan koripalloa ensi kaudella. Tulkaa hyvät ihmiset kannustamaan Bisonsia, se on Loimaan ylpeys ja tuo hyvää mainosta kaupungille. Kannattaa kokeilla, vaikkei olisi ennen käynytkään korismatsissa. Eikä ole kallista huvia edes. Kaupunkikin voisi ensi kaudella tukea Bisonsia vähän enemmänkin, se on kuitenkin halpaa mainosta muuttotappioiselle kaupungille koska pelejä aina välillä näkyy tv:ssäkin. Yritykset tukevat hyvin joukkuetta, ja toivon ihan näin fanina, että nekin voisivat kykyjensä ja varojensa mukaan vielä lisätä tukeaan. Tietysti joku nyt valittaa, ettei rahoja pidä tuhlata koripalloon. Mutta kyllä kannattaa vähän panostaa, urheilutapahtumistakin saa hienoja elämyksiä arkeen!

Matti Ojala

Omituiset keskusta-alueen postilaatikoiden sijoituspaikat kummastuttavat. osuuspankilta, paras paikka, poistettu! Laatuauton luota, paljon käytetty, poistettu! Kuka muka vie Turuntielle tai sairaalan ovelle, talviaikana jalkojaan katkoen? Posti huhuu, miksi näin? Kyselee,

Tuppukyläläinen

Suomessa jätteiden lajittelu huipussaan! Lehdestä luettua, että Italian jätteet rahdataan Suomeen poltettavaksi. Lieneekö lajittelu kohdillaan vai saammeko kaikki kakat ja myrkyt tänne?

Rahtaus tuskin maksaa mitään

Eiköhän tuo hallitus ole jo kasattu todellisuudessa, että kokoomus, PS, KD ja RKP sen muodostavat. Saa nähdä, miten ne säästöt tuntuu vähätuloisen kukkarossa?!

Yksi muiden joukossa

Kyllä oli hyvä palvelu Citymarketin postissa tiistaina iltapäivällä!

Ilo asioda

Hulmilla liikkuu vapaana kaksi kissaa, jotka tekevät tarpeensa ihmisten pihoihin. Eläinten kuuluisi olla omistajan valvonnassa. Tietääkö joku mihin/kenelle voi tehdä eläinsuojeluilmoituksen?

Pökäleiden siivoamiseen kyllästynyt