KOPIT Vielä tatuoinneista…

0
Kuvituskuva LL/TS/ Kuvaaja: Jori Liimatainen

Kiitokset kaupungin puutarhurille ja työntekijöille puiden ja pensaiden siistimisestä.

Haapakujan asukkaat

 

Lämmin kiitos Järvisen Puutarhalle juhlatilan koristelusta Sarka-museolla!

Krelli

 

Kiitos Sari/kumppanit, kuoro, Esko ja Simo sekä OP Harjuseutu Jukka Kuoppamäen musiikin hyvistä tulkinnoista. Olitte ideoineet ja tehneet paljon työtä meidän kuulijoiden viihtymiseksi. Samaa linjaa noudatti Ryötin Tila maistuvat, hienosti suunnitellut ja hyvin valmistetut leivonnaiset, joita Eila tarjosi kahvin kanssa. Minun iltani kruunasi Mirjan halauksen kera ojentama sydän, joka oli Marjukan ideoima ja valmistama saati sitten monen tuttavan lämminhenkinen tapaaminen. Ilta antoi minulle todella hyvän mielen ja voimaa taas jaksaa.

U-M Nummela

 

Miksi markettien ja muiden pihateiden päässä pitäisi olla hämmentävä merkki kun pihoilta ja parkkipaikoilta kadulle ajettaessa väistetään aina ja poikkeuksetta kaikkia? Kummalliset merkit ja tekstit ei selvennä asiaa mitenkään jos ei ole alkeelliset liikennesäännöt muutenkaan hallussa.

Vilkkuakin saa käyttää…

 

Kiitos KH! Hyvä paikallinen uudistus tuo, että sopimuksen mukaisen palkallisen 50- ja 60-vuotisvapaan saa halutessaan siirtää. Pieni asia, iso ilo. Hieno ele!

PLM Laukkanen

 

On se kumma, kun Alastarolla ei saada hiekkoja putsattua kaduilta/ pyöräteiltä. Täytyykö pyöräillä ajotiellä?

 

Taisto Levo vastasi Eino Vepsän kirjoitukseen tatuointien haitoista. Tahtoisin huomauttaa, että jokaisella on oikeus omaan kehoonsa eikä sen tarkoitus ole miellyttää ulkopuolista katsojaa. Jokaisella on oikeus muokata kehoaan tai olla muokkaamatta sitä. Jännä, että Levo takertui naisten kauneuteen, vaikka Vepsä ei maininnut yhdestäkään sukupuolesta. Terveysriskeistä huolimatta tatuoinnin ottaminen on jokaisen oma päätös.

Milleniaali