KOPIT ”Ilmoittakaa, mihin saisi rakentaa?”

0
Kuvituskuva. LL Arkisto/TS

Mikä se sellainen esihenkilö on joka työpaikkaa vaihtaessaan sanoo alaiselleen olevansa onnellinen siitä ettei tarvitse kohta enää hänen kanssaan työskennellä? No, onnea uusiin haasteisiin, niitä varmasti riittää.

 

Jos Karhulantien jätepisteellä näkyy mielestänne ulkopuolista porukkaa niin menkää sanomaan asiasta suoraan. Lienenkö herättänyt perjantaina huomiota mutta olen asunut C-talossa toistakymmentä vuotta. Jatkakaa tarkkailua meidän kaikkien puolesta.

 

mukulat ajavat hirvikosken-kertunmäen välillä pyörillä sähkömopoilla. Ilman kypärää pimeällä olemattomin valoin

poliisia ei mailla halmeilla

 

 

Tämä ns. päivystysrinki Alastarolla herättää ärsytystä. Eikö oikeesti ole omaa elämää, muuta ku kytätä toisten tekemisiä?

mittari täynnä

 

 

Ollaan ekologisia, pelastetaan maailma tuulisähköllä ja aurinkoenergialla. Kunhan ne laitteet vaan sijoitetaan jonkun muun tontille/kalliolle/metsään/pellolle, pois omista silmistä. Ilmiantakaa ko. voimaloita rakentaville yhtiöille paikkoja, joihin sellaisia saisi rakentaa, säästyttäisiin valituskierroksilta ja turhalta suunnittelulta.

 

 

Kyllä oli hyvä palvelu Pehtoorinkujalla ja löytyi taatusti paikkakunnan parhaat ja tuuheat tuijat ja havut eikä olleet hinnalla pilatut, kannattaa asioida kauenpaakin.

Perhe Aurasta