”Lukekaa netistä mitä vape sisältää”

0
LL Arkisto/TS/SSS

Ulkomailla kun olen katsellut noita hevosenpaskapalleroita joita jää yleensä ratsupoliisien kulkuneuvoista jälkeen. Vaikuttaa siltä että ainakin rivitaloasutuksella ja ehkä kerrostaloalueillakin paska ei ehdi kadunlakaisukoneeseen asti. Perheenäidit keräävät sen innokaasti rikkalapiolla ja -harjalla usein vielä lämpimänä muovipussiin kun se on kuulemma erinomaista lannoitetta ruusuille ja muillekkin pikkuruisten takapihojen ja parvekkeiden kasveille. Aika pitkä välimatka kuitenkin konien kakkimisten välillä on.

 

 

Nuoret ei usko että tupakan poltto on vaarallista. Sitten se wape ja sähkötupakka, lukekaa netistä tai kysymään lääkäriltä mitä se wape oikeesti sisältää. Muutaman vuoden päästä alkaa henkee ahdistaa ja mitä enemmän poltat sitä enemmän kärsit. Kun saat keuhkoahtauman niin siihen ei ole parannusta. Vanhemmatkin vois vähän ohjata nuoriaan. Ja näissä on 18 v ikäraja, mutta nuoret ketä on jo 18 v myy näitä alaikäsille.

 

 

Kävin Forssan Prismassa. Upea kahvio ja paljon penkkejä, muttei yhtään tuulikaapeissa. Hävetti.

Evakon poika

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän