”Mihin sitten pääterveysasemalle parkkiin?”

0
LL Arkisto/TS/Uudenkaupungin Sanomat

Nyt on Satakunnantie tosi kamala kun lumet suli.kauheita kuoppia ja isoja kiviä. Koskahan se laitetaan kuntoon. Siellä rikkoutuu jo autot jos ajaa kuoppaan sekä pyörän renkaat.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantaisessa kokouksessaan yksimielisesti Metsämaan ja Virttaan päiväkotien hankesuunnitelman, joka on jo Loimaan strategiankin mukainen. Uudet päiväkodit ovat lapsiperheille veto ja pitovoimatekijöitä, joten niihin kannattaa Loimaalla satsata jatkossakin. Kiitokset vielä tätäkin kautta Metsämaan ja Virttaan päiväkotien johtajille ja henkilökunnalle päiväkotivierailujen järjestämisestä. Kummassakin päiväkodissa on henkilökunta tehnyt suorastaan ihmeitä, että vanhat tilat on saatu toimivaksi. Paljon puutteita toki löytyy mm. wc tiloista, pukeutumistiloista ja piha-alueista.

Timo Tamminen Kaupunginvaltuutettu Loimaan Alastarolta

Kaupassa ei WC-tä, aivan käsittämätöntä.

Kiitos Matti Ojala kirjoituksesta näkee että olet perehtynyt asiaan lakkoilemalla saadaan vain vahinkoa aikaan.

Ahkeruus kunniaan

Hyvät päättäjät. Terveysasemia suljetaan ja osaksi keskitetään palvelut loimaan pääterveysasemalle, asiakasvirta luonnollisesti kasvaa. Mutta jo nyt auton parkkiin saaminen toisinaan haasteellista, ainakin päivä aikaan. Lisää parkki tilaa tai vaihtoehtoisesti henkilökunnan autot virastotalon parkkipaikalle.

INVA P, llä pärjää

Maarit Koivisto (LL 19.3.) Samaa mieltä kanssasi. Tekstiä jossa kirjoitus perustuu todelliseen tietoon, kannattaisi Ojalankin opetella kirjoittamaan. Arvostella voisi joskus sitä omaakin porukkaansa vaihteeksi.

Autoritäärinen valta hallituksella

Katselin Voice of Finlandia innokkaana musiikin seuraajana. Täytyy sanoa, että jäi tunne piilorasismista Suomessa. Ai miksikö? Koska kisan paras laulaja Robin jäi rannalle jatkosta. Väkisinkin tulee mieleen, johtuuko se osittain siitä, että on kyseessä mustalaismies. Samoinhan kävi esim. Leif Lindemanille tangomarkkinoilla parikin kertaa, hopeaa tuli aina muttei kuninkuutta. Nykyään Lindeman on hyvin suosittu niin valkolaisten kuin mustalaistenkin keskuudessa. Täällä Suomessa ollaan muka niin ei-rasistisia, mutta se ihan oikea rasismi ilmenee kyllä yhteiskunnan monissa käytännöissä joka päivä. Perussuomalaisia syytetään 16 vuoden takaisista asiayhteydestään irrotetuista lausunnoista tarkoituksena leimata ja voittaa ääniä vaaleissa. Oikeita fasistejakin on Suomessa ollut 1930- luvulla, mm. IKL , taisipa ihan Kekkonenkin siihen järjestöön kuulua. Eikä kukaan tuomitse Kekkosta enää niistä asioista. En myöskään minä. IKL:n ja suojeluskuntien jäsenet olivat muuten maalaisliittolaisia eli kepulaisia ja kokoomuslaisia! Tämä on Suomen historiaa, jokainen voi tarkistaa asian historiankirjoista. Itse koen loukkaavaksi, että esim. minua nimitellään äärioikeistolaiseksi vasemmiston toimesta. Olen ihan tavallinen maalaismies, toki järjettömään ja kalliiseen maahanmuuttoon suhtaudun kriittisesti, mutta se ei tee minusta rasistia! Koen nimittelyn vihapuheeksi, kiihottamiseksi kansanryhmää kohtaan. Ja vain koska kannatan perussuomalaisia.

Matti Ojala, ”paha paha äärioikeistolainen”

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän