Damion Dantzler palaa Bisonsin kakkosvalmentajaksi

0

KORIPALLO Bisons Loimaa saa kakkosvalmentajakseen tutun miehen Bisonsin alkutaipaleelta eli Damion Dantzlerin. Hän oli nostamassa LoKoKoa Korisliigaan pelaajan roolissa ja myöhemmin, sarjanousun jälkeen, valmentajana Bisonsin nimen alla. Dantzler palaa Loimaalle Kaarinasta, missä hän toimi päävalmentajana kahden kauden ajan.

Bisons saa kakkosvalmentajakseen tutun miehen eli Damion Dantzlerin.
Bisons saa kakkosvalmentajakseen tutun miehen eli Damion Dantzlerin.

– On suuri etu saada joukkueeseen valmentaja, jolle sekä Bisons että Korisliiga pelaajineen ovat entuudestaan tuttuja. Näin aikaa ei kulu uuden kulttuurin opetteluun. Damion on hieno persoona, enkä voisi kuvitella ketään sopivampaa Joonaksen (Iisalo) isoja saappaita täyttämään, kertoo Bisonsin toimitusjohtaja Aku Perho.