KOPIT ”Terveisin ex-alainen!”

0

Hyvä opetus johtamisesta! Fiksu pomo tukee tasapuolisesti, kannustaa ja auttaa menestymään. Sehän on yhteisön parhaaksi. Omanapainen pomo syrjii, savustaa ja selkäänpuukottaa sitä, jota pitää uhkanaan. Sitä, joka uskalsi puuttua epäkohtiin.

Kiitos Nuorkauppakamarille!

 

Olkiluoto kolmonen sai toimintaluvan 2009 ja hanke myöhästyi aina toistuvasti eri syistä. Toimintaluvan sähkön tuotantoon se sai vuonna 2019, mutta sama kaava toistui. Sen käytteenotto on siirtynyt vikojen korjausten takia toistuvasti muutamien kuukausien välein hamaan tulevaisuuteen. Tätä pelleilyä on jatkunut vuosikausia ja sinä aikana siitä on tullut maailman kallein rakennus. Sen piti käynnistyä joulukuussa, nyt se taas muutettiin tammikuun loppuun. Uskallan epäillä jo sitä, että se jää muistomerkiksi ei sähkön tuottajaksi?

Taisto Levo

 

Kiitos sinä ihana Loimaan uuden apteekin työntekijä. Lauantaina saimme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kera miellyttävän toivotuksen ”onnea leikkaukseen”. Pelastit päivän ja koko viikonlopun.

RTV

 

Saisiko Kalevalankadun discovalon palautettua ihan normaaliksi katuvaloksi…

Pari viikkoa

 

Nyt kun on liikkeellä koronaa, influenssaa ja norovirusta täällä Loimaalla niin ihmiset vois kyllä vähän rajoittaa menojaan ettei lennä joka paikkaan ja tartuta toisia ihmisiä.

 

Jesssss, miten mahtava kirjoitus tiistaisessa lehdessä olikaan, kiitos siitä!

Paskan pomon ex-alainen

 

”P..pomo” on valitettavasti niin juopunut ja sokaistunut vallasta, että käsitys oikeasta ja väärästä toiminnasta on vääristynyt. Aiheellinen kritiikki kiistetään, koska täydellinen kuva itsestään ei ota totuutta vastaan.