KOPIT ”Ehdottomasti maauimala Loimaalle!”

0
LL Arkisto/ TS/ Kuvaaja: Marttiina Sairanen

Maauimala ehdottamasti Loimaalle nyt kun kaupunki tuhlaa rahojaan kaiken näköisiin muihin humputuksiin! Maauimala palvelee kaiken ikäisiä henkilöitä, ja mikä tärkeintä, saadaan ihmiset liikkumaan ja sitä kautta myös terveyttä kaikille lisää, joku entinen kansanedustaja sanoi, Loimaalle pitäisi saada lisää vetovoimaa, liekö tässä yksi ratkaisu, ainakin kesäksi, saada sitä, ettei puhuta aina vain rahasta vaan keskitytään ihmisten hyvinvointiin. Loimaalla on tosi hieno Vesihovi, mutta kuitenkin sielläkin kävijämäärät putoaa toukokuusta elokuuhun kunnes koulut aukeaa ja kuntouimarit ja unohtamatta Loimaan Uimaseuraa, joka tekee tärkeää työtä nuorten hyväksi.

Äijä

Suomessa on mässäilty juoksuradoilla muutaman vuoden sisällä uusia Suomen ennätyksiä mielin määrin. Olisiko todella niin, että suomalainen juoksijamateriaali olisi hetkessä parantunut? Niin voi moni luulla, mutta ei rehellisellä pelillä. On tullut kumipohjaiset juoksuradat ja vieteripiikkarit, että ei ihme jos ei ennätykset kaatuisi. Mutta on ihan toinen juttu, jos näillä juoksijoilla olisi hiiliradat edessään ja entiset piikkarit, niin harva ennätys olisi nähnyt päivänvalon, sillä välineparannuksin ennätyksiä tehtaillaan.

Taisto Levo

LL 1.7. oli uutinen vuodelta 1973, että Barker-Tekstiilit suunnitteli ompelimotoimintaa Alastarolle. Kunta olisi tullut hulppeasti vastaan. Toteutuiko? Idänkauppako veti? Oliko kunnan tarjous mittakaavaltaan ajanmukainen?

Historiasta kiinnostunut

Seurakunnan metsikkö Hirvikoskella pururadan ja kirkon välissä on niin huonossa kunnossa, että ei sinne pääse sieneen.

Jännää, et kesät ilman ilmaston lämpenismuutosta olivat paljon lämpimämpiä.

Et silleen

Torstaina 6.7. noin kello 18:30 Loimaan Hirvikoskella Kuusitien suunnasta kääntyi valkoinen auto Kanta-Loimaantielle ja melkein törmäsi minuun. Kannattaisi varmaan kerrata liikennesääntöjä, jos ei tiedä mitä kolmiomerkki tarkoittaa.

Melkein kolari

Aurinkovoimahankkeet puhuttavat Loimaalla. Loimaalaisten päättäjien kannattaa tutustua hallitusohjelman kirjaukseen aurinkovoimasta: Aurinkovoimarakentamista ohjataan rakennettuun ympäristöön, turvetuotannosta vapautuneille alueille ja joutomaille pyrkien välttämään tuotannossa olevien peltojen ja metsämaan merkittävä käyttö aurinkovoimaan.

Maaseudun puolesta

Miksi asiantuntija myöhästyy joka päivä töistä ja viipyy 20 minuutin ruokatauolla lähes tunnin?

Alastaron Ilolan alueella jatkuu häirintä ja kotirauhan rikkominen. Mopoilla ajataan yksityispihalla tolkuttomasti ja keulitaan. Pihalla liikkuu lapsia ja vanhuksia. Neljän mopon porukka. Sama joka häiriköi keskustassa.

Yksi sivusta kuullu ihmettelee. Vastaus löytyy Mellilä-päivien järjestämispalavereissa. Tervetuloa ensi vuonna keskustelemaan.

Eläkeläiset, Olli P.